Projecten

Liedjes van Liza
Liedjes van Liza is een liedjesprogramma met een te gekke band over alledaagse dingen. Het is jazzy, grappig, eerlijk en bij vlagen ontroerend. Het gaat over jezelf en anderen, over kwijtraken en weer vinden. Het gaat over durven en spijt, over suiker en makreel.

Allert & Liza
Allert en Liza spelen samen een repertoire dat je zelf kunt samenstellen zodat het perfect past bij jouw gelegenheid. Ideaal voor tijdens je trouwceremonie of je bedrijfsborrel.

Backseat drivers
Backseat drivers is de extended versie van Allert & Liza. Liedjes die lekker in het gehoor liggen en sfeerverhogend werken op jouw evenement. Van fijne achtergrondmuziekjes tot voetjes van de vloer.

Gastsolist
Als gastsolist zing ik regelmatig bij bigbands (USBB (een impressie vind je hier, hier en hier), Jazzalike (een impressie vind je hier), BigBand Utrecht) en orkesten, fanfares of harmonieën (De Ontzetting (bekijk hier) Zuilens Fanfare Corps, Weldoen door VermaakThe Young Ones (bekijk hier) en QHarmony).

Invalwerk
Een invaller nodig voor je coverband of bigband? Door mijn ervaring en brede repertoirekennis ben ik binnen één of twee repetities klaargestoomd voor een optreden. Zo zong ik met Juicy Rocks, THUNK! (bekijk hier) en Persi Swing Collective (bekijk hier).